Învață să vorbești engleză fără să te mai blochezi, cu ajutorul gramaticii.

Cum ajungi să te exprimi fluent în limba engleză și fără frica de a greși, în doar 5 săptămâni, chiar dacă ești adult și „nu ai timp”.

Îți explic pe înțelesul tău gramatica, încă de la nivel începător și vom face împreună exerciții, ca să poți vorbi cursiv, degajat și fără să te mai împotmolești.

Aș vrea să nu mai răspund: "I don't speak English/I don't understand English".

Îți sună cunoscut? O simți pe propria piele, nu?
 

Încerc să învăț limba engleză, însă frica de a mă exprima liber mă urmărește peste tot. Înțeleg mesajul transmis, dar când vreau să răspund, nu mai știu ce să zic și mă blochez.

Gramatica este o enigmă pentru mine, problema mea sunt verbele neregulate, timpurile verbale și când anume le folosesc. Cum să fac diferența între ele când sunt atât de multe și mai și seamănă? 

 

Nu pot lega frazele într-o conversație, dar mi-aș dori să pot purta măcar dialoguri ușoare și, mai ales, să mă descurc în călătoriile mele în alte țări.

Dacă trebuie să vorbesc cu cineva, înainte de a deschide gura, fac o pauză și mă gândesc „Hm, ce timp folosesc? E corect ce zic? Să zic așa sau altfel? Care e ordinea cuvintelor în propoziție? Cum formulez întrebările?

 
Aș vrea să călătoresc fără să mai depind de un vorbitor de limba engleză; aș vrea să nu mai răspund: „I don’t speak English/I don’t understand English, situații care mă complexează și jenează în același timp. Am nevoie să îmi însușesc și să înțeleg gramatica limbii engleze, înainte de toate.

 

„Engleza pe care o știu este din manuale, cărți, articole etc. Toate în format tipărit. Foarte rar am comunicat oral”.
 
Și acestea sunt doar câteva dintre răspunsurile pe care le primesc de la cei care vin la mine din dorința de a-și îmbunătăți nivelul de engleză.

Și totuși, DE CE NU REUSESC să asimilez? UNDE GREȘESC? CE NU FAC BINE?

Există atâta informație pe Internet, atâtea aplicații, atâtea cărți și cursuri la îndemână. Totuși, mie de ce nu-mi iese

De ce mie mi se pare complicat și greu, deși toată lumea spune: „Limba engleză e ușoară; nici nu se compară cu româna”.

 
Am încercat prin intermediul unei aplicații (gratuite) să studiez limba engleză. Nu am reuşit să duc până la sfârşit cursul. Pentru mine era deja enervant.
 

Mereu am fugit de gramatică; nu mi-a plăcut, nu am înțeles-o și nici nu am considerat-o importantă. Am crezut că e mai bine să memorez cuvinte multe, că asta e baza. Însă, acum, când văd că nu este suficient doar să am un vocabular bogat dacă nu știu cum să și leg cuvintele între ele, simt că trebuie să mă întorc la gramatică. Parcă e un cerc vicios. De gramatică am fugit, la gramatică mă întorc.
 

Bine, bine, dar eu am terminat școala de muuuult timp. Cine să-mi mai explice mie gramatica acum, la vârsta mea și, mai ales, pe „limba mea”, să pot înțelege și eu?


Cum îți sună?

Te regăsești și tu pe undeva, nu?

 
Dacă da, am o veste bună pentru tine. Ai nimerit în cel mai potrivit loc pentru a-ți realiza, în sfârșit, dorința de a deveni vorbitor independent de limba engleză. De ce? Pentru că vei primi nu doar informația, ci METODA prin care să înțelegi și să aplici informația.

Învinge-ți frica de a vorbi în limba engleză și acceptă provocarea mea!

Soluția pe care ți-o propun îți aduce foarte multe beneficii,

DAR NU VA FACE MUNCA ÎN LOCUL TĂU!

Să nu zici că nu te-am avertizat! 🙂

Înainte de toate, trebuie să clarificăm un aspect foarte important. Dacă vei crede cumva că vei începe să vorbești fluent doar prin simplul fapt că te înscrii la un curs, vreau să te aduc cu picioarele pe pământ și să înțelegi că este nevoie și de implicarea ta în treaba asta. Nu o să te mint frumos, pentru că ție nu ți-ar aduce niciun beneficiu, iar pe mine mă interesează ca TU să ai rezultate, să faci progrese.
Dar pentru asta, nimeni nu poate munci în locul tău.

Probabil intuiești deja: această implicare, această muncă, de fapt, nu este chiar muncă. ESTE CEEA CE ÎȚI PLACE ȚIE ȘI CE VREI TU SĂ FACI!


Ai ajuns aici din proprie inițiativă, nu pentru că te-a forțat cineva, iar asta înseamnă că știi ce vrei de la tine și că ți-ai stabilit un traseu.


Asta înseamnă că vei munci pentru tine, cu mare drag, pentru că știi că, în momentul în care ajungi să stăpânești limba engleză, limba internațională a relațiilor de afaceri, a călătoriilor și educației, ți se vor deschide noi oportunități și orizonturi nelimitate.

Și știi care este partea cea mai frumoasă? Faptul că, pe măsură ce progresezi și începi să obții rezultate, îți vor crește entuziasmul, energia și încrederea în tine și în reușita ta.


Soluția pe care ți-o propun aici este un curs practic,
experiențial, care se concentrează pe gramatica limbii engleze pe care ți-o voi explica pas cu pas, logic, pe înțelesul tău, fără să fie nevoie să memorezi mecanic, chiar dacă nu mai ai vârsta de școală.


Acest curs se adresează adulților și tinerilor care simt că se blochează
atunci când vor să formuleze o idee, că se încurcă și nu mai știu cum să continue enunțul pe care l-au început, celor care nu pot avea o fluență, o cursivitate a discursului din cauză că nu știu cum să lege între ele diferite structuri gramaticale, ce timpuri verbale să folosească, cum să așeze în ordinea corectă cuvintele în propoziție, deși dețin un vocabular, un bagaj de cuvinte care le-ar permite să se facă înțeleși de interlocutor.


Cursul se axează pe practică și aplicabilitate imediată.
Vei putea scrie și vorbi corect gramatical încă de la început. Nu doar îți spun CE să faci, ci te și ghidez și te asist CUM să faci totul, pas cu pas.

Care este soluția mea pentru tine?

Un curs LIVE, online, INTERACTIV, 100% practic, experiențial, în care lucrăm ÎMPREUNĂ,
pentru ca tu să poți să vorbești engleză fără să te mai blochezi sau să te încurci.

Te invit într-o călătorie de 5 săptămâni, în care vom lucra împreună, ne vom implica 100% și vom demonta fricile și blocajele care-ți stau în cale și nu te lasă să te exprimi fluent în limba engleză!

Îți propun să lucrăm pe o structură clară și testată, care a dat rezultate pe multe serii de cursanți!

 

Cursul va avea o durată de 5 săptămâni și va conține 10 module de studiu online, live, pe Zoom, cu o durată de 1,5 ore fiecare. 

 

În fiecare zi de luni și joi, de la ora 19:00, ne vom da întâlnire online, într-un webinar live.

Dacă nu vei participa live la un modul, nu îl vei pierde, ci îl vei putea urmări înregistrat, pe grupul privat de facebook, așa că nu vei rămâne în urmă și nici nu vei pierde informația.

 

La fiecare curs live vei primi explicații teoretice, exemple și exerciții pe care le vom rezolva împreună la clasă, dar și teme de lucru pentru acasă (astfel încât să poți trece și singur, independent, prin proces).

 

Vei avea acces permanent la modulele de curs, pe viață, și le vei putea parcurge din nou, ori de câte ori vei simți nevoia să revezi informația. 

 

Conținutul modulelor de curs este detaliat mai jos, pe pagină.

  

Pe lângă acestea, vei interacționa cu ceilalți colegi de grupă, vei face jocuri de rol și  vei putea exersa noțiunile nou învățate, ca să le fixezi rapid.

 

Vei face parte dintr-un grup privat pe facebook, creat special pentru acest curs, un grup dinamic, energic, grup de sprijin și colaborare, în care vei putea posta rezolvările temelor pentru acasă, vei putea pune întrebări atunci când ai neclarități și în care vei primi permanent feedback-ul meu și al colegilor de grupă. În cadrul acestui grup, vei putea colabora frumos, productiv și chiar vei putea lega prietenii sau parteneriate profesionale cu ceilalți colegi de grup.

  

Pe durata cursului, vei trece prin monitorizări și evaluări de progres periodice, astfel încât tu să știi mereu cât de mult ai progresat și în ce stadiu te afli, față de momentul inițial, când te-ai înscris la curs.

 

Am conceput acest curs ca pe o călătorie, o aventură care te va ține captivat timp de 5 săptămâni, pe parcursul a 10 module la finalul cărora vei ieși încrezător în abilitățile tale de a comunica în engleză, vei stăpâni noțiunile gramaticale discutate, vei înțelege cu ușurință ce vorbesc ceilalți și le vei putea răspunde la fel de ușor, folosind enunțuri complexe, dar fără să te mai încurci sau să te fâstâcești încercând să-ți găsești cuvintele.

Îți voi fi alături la fiecare pas, îți voi spune unde greșești și te voi învăța cum să identifici greșelile, astfel încât să nu le mai repeți.

Fă chiar acum cea mai bună investiție: INVESTIȚIA ÎN TINE!
este singura care nu se devalorizează și care nu îți poate fi luată de nimeni altcineva

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Cursul va începe luni, 29 noiembrie 2021, durează 5 săptămâni și are în total 10 module! Program curs: luni și joi, de la ora 19.00

DESPRE MINE

Eu pot fi pentru tine trainerul tău personal, profesorul tău dedicat, pe care poate nu l-ai avut niciodată la școală.

Numele meu este Lavinia Cameniță, sunt filolog, traducător autorizat, formator de formator, coordonator de formare și trainer de limba engleză, iar de mai bine de 12 ani, ajut oamenii să învețe sau să-și perfecționeze cunoștințele de limba engleză.


Înainte de a porni pe acest drum, am avut și alte locuri de muncă, în companii mari și mici, iar, la un moment-dat, ajunsesem în punctul în care spuneam că nu-mi mai lipsește absolut nimic. 

Eram foarte mulțumită și fericită de viața mea, însă nu îmi imaginam pe atunci că altul urma să fie drumul meu. 

Momentul meu „zero”, punctul de cotitură sau revelația mea a venit în urmă cu ceva ani când am trecut brusc (fără ca ceva anume să fi prevestit în vreun fel ce avea să se întâmple), de la o viață foarte liniștită, lipsită de griji, abundentă și înfloritoare, la una presărată de obstacole, dificultăți, stres, nopți nedormite din cauza grijei zilei de mâine, incertitudine și perpetua întrebare: „Ce fac acum cu viața mea?” „Încotro mă îndrept?” 

Tot acest zbucium a durat 3 ani, timp în care am înțeles că drumul meu urma să fie unul diferit față de cel de până atunci, dar pentru asta a trebuit să trec prin multe provocări, ca să pot căpăta claritate asupra noii mele direcții în carieră.

Astfel am înțeles că pasiunea mea pentru limba engleză nu era menită să-mi servească numai mie, ci trebuia să servească unui scop mai înalt, așa că am decis că noul meu drum va fi acela de a-mi folosi experiența și cunoștințele acumulate pentru a-i ajuta și pe alții să-și atingă potențialul maxim și să atragă oportunități personale și profesionale.

Atunci am deschis o școală privată de limbi străine, în cadrul căreia, la ora actuală,  se pot învăța 18 limbi străine. Această școală a devenit și centru acreditat de pregătire, testare și certificare internațională FEDE, pentru 6 limbi de circulație europeană.

În prezent:

Știi care sunt BENEFICIILE pe care le obții dacă te înscrii la curs?

Iată doar câteva dintre avantajele pe care le vei avea de pe urma acestui curs

La finalul acestui curs practic de 5 săptămâni, vei obține rezultate concrete, pe care tu le vei putea evalua și măsura foarte ușor.

Vei putea să vorbești cursiv și vei ști care sunt diferențele de sens dintre toate aspectele gramaticale discutate, deci
nu le vei mai confunda între ele și nu vei mai avea nevoie să stai să te gândești înainte de a rosti ceva: “ce timp verbal folosesc? Unde stă așezat acest cuvânt în propoziție? Care este ordinea corectă a cuvintelor în cazul întrebărilor?etc.


Tot discursul tău va decurge natural, deoarece vei ști cum să faci legăturile și acordurile între cuvinte.

Te poți înscrie doar până la expirarea cronometruui. După, va fi prea târziu.

Dată începere curs: 29 noiembrie 2021, Durata: 5 săptămâni, Nr. total de module: 10!

Program curs: luni și joi, de la ora 19.00

Materia de studiu
(click pe fiecare modul să vezi detaliile)

Ce vei învăța la fiecare întâlnire pentru a obține fluență și cursivitate de la un modul la altul:

Pregătirea este esențială ca să înțelegi cum funcționează totul. Vei afla imaginea de ansamblu și modul de lucru pe parcursul celor 5 săptămâni

 • Vom avea o sesiune introductivă în care vei face cunoștință cu trainerul și cu ceilalți colegi de grupă
 • Îți voi explica modul de desfășurare a cursurilor
 • Îți voi arăta modul de lucru colaborativ pe grupul privat de FACEBOOK dedicat acestui curs
 • Vei avea de realizat o mică temă, la care vei primi feedback în decursul săptămânii
 • Vom discuta despre Pronumele personal în cazul Nominativ (cazul subiectului), pentru că nu putem formula niciun enunț complex fără subiect.
 • Tot în lecția de azi, vei învăța despre Verbele auxiliare: BE/HAVE/DO, conjugate la timpul Present Simple. Vom conjuga cele mai importante verbe auxiliare din limba engleză, la timpul Present Simple, la toate cele 3 forme:

              – afirmativ + forma scurtă
              – interogativ
              – negativ + forma scurtă

 • Vei învăța de ce verbele auxiliare au tipar de conjugare diferit de cel al verbelor principale, noționale
 • Vei afla care este rolul verbelor auxiliare în alcătuirea timpurilor verbale
 • Îți voi prezenta diagrama timpurilor verbale și a aspectelor (simplu, continuu și perfect) pentru a putea urmări mult mai ușor modul în care vei construi fiecare timp verbal în parte
 • Vom face împreună exerciții, ca să poți fixa rapid informațiile discutate.
 • La final, vei primi și o mică temă pentru acasă pentru care îți voi trimite feedback până la următoarea noastră întâlnire
Tu știi cum exprimi posesia în limba engleză? Acum, în această etapă, te învăț cum să exprimi posesia atunci când ai posesor exprimat prin pronume personal (al meu, al tău etc.), prin substantiv comun (al copilului, al băiatului, al casei etc.), prin substantiv propriu (al Mariei, al lui David, al familiei Andrews etc.) și chiar și atunci când ai de-a face cu unul sau mai mulți posesori.
 • În această lecție îți voi face cunoștință cu Pronumele posesiv (cazul Genitiv) (mine, yours, hers etc.)
 • În paralel, vom învăța și despre Adjectivul pronominal posesiv (my, your, her etc.) și vei afla cum să îl diferențiezi față de pronumele posesiv
 • Tot în această lecție vei învăța cum să formulezi întrebări la Genitiv (pronumele și adjectivul interogativ) – AL/A/AI/ALE CUI?
 • Îți voi explica diferența dintre CINE? și AL/A/AI/ALE CUI?
 • În continuare, vei învăța care sunt adjectivele demonstrative de apropiere și de depărtare (acesta/acela, aceștia/aceia etc.)
 • Vom încheia lecția cu niște exerciții care să ajute la fixarea informațiilor noi
 • Tema pentru acasă te va menține conectat la noțiunile discutate, până la următoarea lecție

Dacă în urmă cu două lecții am învățat despre timpul Present Simple al verbelor auxiliare, în lecția de azi vom discuta despre verbele principale, noționale, conjugate la PRESENT SIMPLE.

 • În primul rând, vom explica ce înseamnă VERB NOȚIONAL sau PRINCIPAL
 • Apoi, îți voi detalia regulile de formare pentru Present Simple (afirmativ + forma scurtă, interogativ, negativ + forma scurtă)
 • Vei învăța care este verbul auxiliar folosit pentru a alcătui timpul Present Simple
 • Vei primi o listă de cuvinte (adverbe de timp) care cer întotdeauna timpul Present Simple
 • Vom explica în ce situații/când anume folosim Present Simple
 • Vom defini ce anume exprimă timpul Present Simple
 • Vei învăța și când anume să folosești construcțiile speciale: Present Simple cu valoare de viitor
 • Ca să ne asigurăm că ai fixat temeinic cunoștințele, vom rezolva împreună câteva exerciții
 • La final, vei primi o mică temă pentru acasă, cu care să te relaxezi în  mod plăcut și util.

După ce am învățat timpul Present Simple, în lecția de azi vom discuta despre timpul Present Continuous, pe care-l vom aborda punându-l în paralel cu Present Simple.

 • Îți voi explica regulile de formare pentru Present Continuous (afirmativ + forma scurtă, interogativ, negativ + forma scurtă)
 • Vei afla care este verbul auxiliar folosit pentru a alcătui timpul Present Continuous
 • Vom enumera cuvintele (adverbe de timp) care cer întotdeauna timpul Present Continuous
 • Vom detalia când anume/în ce situații folosim Present Continuous
 • Vom clarifica ce fel de acțiune exprimă timpul Present Continuous
 • Îți voi prezenta și excepțiile de la regulă, adică vom discuta despre verbe care nu pot fi folosite niciodată la aspect Continuous
 • Și în cazul acestui timp verbal avem construcții speciale pe care le vom explica aici: Present Continuous cu valoare de viitor
 • Vom explica diferența dintre Present Simple și Present Continuous
 • Vom evidenția diferența dintre Present Simple și Present Continuous cu valoare de viitor
 • Exercițiile pe care le vom rezolva împreună te vor ajuta să identifici mai ușor diferențele dintre Present Simple și Present Continuous și să nu mai faci confuzii între ele
 • Temă pentru acasă.
 • Clasificarea numeralului
 • Vom învăța numeralul cardinal (unu, doi, trei etc.)
 • Vom explica modul de formare a numeralului ordinal, pornind de la numeralul cardinal (primul, al doilea, al treilea etc.)
 • Vom evidenția particularitățile ortografice (de scriere) în cazul numeralului ordinal
 • Vom învăța cum exprimăm data calendaristică (în scris și oral), în limba engleză
 • Cum exprimăm ora, în limba engleză. Subliniem diferențele dintre engleza britanică (UK) și cea americană (US)
 • Vom rezolva împreună exerciții, vom face jocuri de rol și conversații în care vom folosi tot ce am învățat până acum
 • Și ca să rămâi în același flux de lucru, vei primi și obișnuita temă pentru acasă
 • În această lecție vei afla de ce este corect să folosești formulările: There is/There are (există, se află, este, sunt) și NU it is/they are când vrei să exprimi existența
 • Vom discuta despre câteva prepoziții esențiale (IN, AT, UNDER, ABOVE, OPPOSITE etc.) și vom clarifica sensul lor, în funcție de context și vom afla care este locul lor în propoziție.
 • Vom dezbate și tema adverbelor de frecvență (ALWAYS, USUALLY, OFTEN, HARDLY EVER, SOMETIMES, OCCASIONALLY etc.) și vom explica semnificația, particularitățile de utilizare și locul lor în propoziție.
 • Exercițiile interactive te vor ajuta scapi de eventualele nelămuriri
 • Tema pentru acasă
 • Vom defini ce sunt verbele modale și vom evidenția diferențele dintre verbele modale și verbele noționale
 • Vei învăța care sunt semnificațiile (principale și secundare) ale verbelor modale; ce exprimă fiecare verb modal în parte
 • Vom enumera toate caracteristicile verbelor modale și prin ce se diferențiază de verbele principale
 • Îți voi prezenta tiparul de conjugare pentru verbele modale (la timpul prezent)
 • Vei afla cum se conjugă verbele modale la alte timpuri în afară de prezent
 • Vom stabili care este locul verbelor modale în propoziție
 • Rezolvăm împreună exerciții, inițiem discuții, facem jocuri de rol
 • Temă pentru casă
 • În lecția de azi vei învăța regulile de formare pentru un nou timp verbal, Simple Past, la toate cele 3 forme (afirmativ + forma scurtă, interogativ, negativ + forma scurtă)
 • Vei afla care este verbul auxiliar folosit pentru a alcătui timpul Simple Past
 • Vom enumera cuvintele (adverbe de timp) care cer întotdeauna timpul Simple Past
 • Îți vei clarifica în ce situații/când anume folosești Simple Past
 • Vom defini tipul de acțiune exprimat de timpul Simple Past
 • Vom explica verbele neregulate și verbele regulate și vom stabili modul în care vom lucra cu ele la timpul Simple Past
 • Simple Past cu verbe regulate și cu verbe neregulate
 • Îți voi prezenta axa timpurilor, astfel încât să îți fie mult mai clar în ce ordine se succed acțiunile exprimate de fiecare timp verbal în parte.
 • Vom face exerciții și dialoguri în care vom folosi Simple Past și celelalte timpuri verbale discutate deja
 • Tema pentru acasă
 • Îți voi explica regulile de formare pentru Present Perfect (afirmativ + forma scurtă, interogativ, negativ + forma scurtă)
 • Vei învăța care este verbul auxiliar pe care îl folosim pentru a alcătui timpul Present Perfect
 • Vei învăța care sunt cuvintele (adverbele de timp) care cer întotdeauna timpul Present Perfect
 • Vom clarifica în ce situații folosim Present Perfect
 • Vom defini ce tip de acțiune exprimă Present Perfect
 • Vom sublinia diferențele dintre Present Perfect și Simple Past
 • Present Perfect cu verbe regulate și cu verbe neregulate
 • Vom face împreună exerciții, vom purta conversații și vom face jocuri de rol în care vom folosi tot ce-am învățat până acum
 • Vom încheia lecția cu tema pentru acasă, pentru care îți voi furniza feedback în cursul săptămânii.

5 BONUSURI VALOROASE

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, mai am și câteva surprize pentru tine, sub formă de bonusuri valoroase
3 Really Useful English Idioms
Broșură cu cele mai uzuale 120 de expresii în limba engleză

O broșură cu cele mai des folosite expresii (idioms) în limba engleză, pe care le auzi mereu în filme, în cântecele preferate sau chiar atunci când vorbești cu englezi nativi

PREPOSITIONS SITE
Prepozițiile, pe înțelesul tuturor

Lista prepozițiilor, fișe de lucru cu exemple și explicații despre cele mai frecvente greșeli în utilizarea PREPOZIȚIILOR, în limba engleză. (exemple de genul: așa DA, așa NU)

English Pronunciation
Pronunția, alfabetul și sunetele limbii engleze

Fișe cu explicația SUNETELOR, PRONUNȚIEI și ALFABETULUI în limba engleză. (Cum rostim anumite sunete, cum interpretăm transcrierea fonetică a unui cuvânt în dicționar, ca să ne dăm seama cum îl pronunțăm și cum punem accentul corect pe silabe).

Bonus 1 la 1
EXTRA Bonus pentru primii 10 înscriși: întâlnire 1 la 1 cu mine (în valoare de 300 lei)

Dacă alegi să faci plata integral și te numeri printre primii 10 înscriși la curs, îți ofer o întâlnire de consultanță 1 la 1, online, timp de o oră, în care îți răspund la întrebări, clarificăm nelămuririle pe care le ai și îți ofer feedback și recomandări de care poți să ții cont pentru perioada următoare și care îți pot fi utile inclusiv pentru un eventual interviu de angajare, o prezentare sau un examen în limba engleză.
Poți programa această întâlnire în maximum 2 luni de la încheierea cursului.

2 Diploma Certificate
Diplomă de absolvire

La sfârșitul cursului, după ce ai parcurs toate modulele de curs, vei primi o diplomă de absolvire, în format digital.

Înscriere plată integrală: doar 497 RON Înscriere plata în rate: 2 x 297 RON Acest preț special este disponibil doar pentru această ediție a cursului. Ulterior, prețul lui va crește.

Dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi

Cred întru totul în reușita metodei mele. O aplic de atât de multă vreme și a adus atât de multe rezultate pozitive în viața cursanților mei, încât m-a făcut să îți pot oferi garanția recuperării banilor.

Dacă aplici metoda mea, dar tot nu obții rezultate, spune-mi și îți returnez banii pe care i-ai plătit.

 

Această garanție este valabilă timp de 14 de zile de la momentul începerii cursului. (nu din momentul în care te înscrii!!!)

 

În acest fel te poți convinge că ceea ce primești de la acest curs este cu adevărat foarte valoros – și asta fără niciun risc din partea ta!

Tu știi ce pierzi dacă nu te înscrii?

Renunța să te mai autosabotezi! Dacă vrei să faci cu adevărat saltul acela calitativ, să aduci în viața ta acel plus de valoare pe care-l doreai de atât de mult timp, acum e momentul!

Dacă totuși alegi să dai cu piciorul și să spui NU acestei șanse care ți se ivește în cale, măcar să știi exact ce pierzi și să iei decizia în cunoștință de cauză, ca să nu fii tentat să dai vina pe altcineva

De ce este diferit acest curs față de altele?

Statisticile au demonstrat că 95% dintre cei care încep să învețe singuri, accesând cursuri informaționale din diverse surse (online și offline) abandonează procesul și nu ajung să termine ce au început. De ce? Pentru că nu au îndrumare, nu beneficiază de o metodă, ci doar de o avanlanșă de informații pe care nu știu cum să le gestioneze, să le structureze și cum să facă legăturile logice de cunoștințele anterioare.

Altfel spus, informația nu este educație.

Cursul pe care ți-l propun eu este diferit pentru că este de tip experiențial (nu informațional), adică vom lucra împreună tot timpul, vei fi ghidat și vei primi feedback permanent pe măsură ce evoluezi. 

Și unde mai pui că totul se va petrece online, în timp real, astfel că tu vei participa la lecții din confortul casei tale.

Ce spun alți cursanți care au lucrat cu mine

Testimoniale

Hai să recapitulăm ce anume primești

Asigură-ți locul la curs înainte să expire cronometrul!

Înscriere plată integrală: 497 RON
Înscriere plată în rate: 2 x 297 RON (a doua rată se achită la două săptămâni după înscriere) Doar acum poți profita de acest preț special. Ulterior, prețul va crește.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi direct. O să te ajut cu mare plăcere.